vrijdag 18 januari 2013

Dag twee in Destelheide met en zonder Crazy legs!

Deze dag roep ik uit tot een vermoeiende - hoofdpijngevende dag waarbij we toch wel, dat mag ik niet vergeten vermelden uiteraard, tot een prachtig resultaat zijn gekomen.

Bij het ontbijt kregen we een kaartje waarop een afbeelding te zien was die te maken had met de jaren '20 - hoe kan het ook anders? Wij, studenten, snugger als we zijn keken onze ogen al uit om te zien wie onze partners waren waarmee wij zouden samenwerken. Maar de groepsindeling was nog niet gedaan! Na wat met blokjes te hebben gespeeld werden we ingedeeld in twee grote groepen. Iedere groep was verantwoordelijk voor het uitwerken van een muzische dag, de dag nadien al (!), op een bapaalde school in Dworp.

Dankzij een fantastisch organisatieteam verliep het voorbereiden erg vlot. Samen kwamen we tot een goed doordacht plan en goed uitgewerkte muzosessies. De uitwerking van deze dag vind je in het bericht 'Derde dag in Dworp.'.

Tijdens de tweede avondactiviteit kwamen de jaren '20 - '30 pas echt tot leven. Een jongeman werd gevraagd om ons enkele gekende danspasjes uit die tijd aan te leren. Dit moet tof zijn met kinderen! Danssessies uit allerlei tijden - geweldig! Hieronder zie je een filmpje waarin dansers de 'Lindy Hop' dansen. Wij deden dit in min of meerdere mate na, maak zelf maar uit of je het gelooft of niet, en gingen met onze Charleston-moves en Crazy legs moe, maar
                                                                                    voldaan in ons bed! :)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten