vrijdag 18 januari 2013

Dworp: dag 1.

Met volle valiezen en veel zin trokken we met z'n allen naar Dworp. In ons eerste jaar gingen we hier ook naartoe voor een muzo drie-daagse en dat was zo goed meegevallen dat we al benieuwd waren naar wat de lectoren nu weer in petto hadden.
Aangekomen in het domein 'Destelheide' kleedden we ons allemaal heel snel om. We maakten ons klaar voor het toonmoment dat we de vrijdag ervoor hadden voorbereid. Benieuwd naar wat de anderen hadden klaargestoomd...
 
 

Van opgewekt feest tot conflicten in de tijd...Alle schilderijen van Magritte werden prachtig weergegeven door de medestudenten. Eigenlijk gewoon fantastisch om te zien hoe we er allemaal, stuk na stuk, zijn in geslaagd op zo'n korte tijd vanalles in elkaar te steken! Ons schilderij en onze voorstelling dus ook, ging over schoenen en voeten. Wij hadden een verhaal in elkaar gestoken waarbij schoenen van een muzikant tot leven kwamen. De schoenen liepen vrolijk over het podium en zorgden voor ritmische stukjes muziek. Ze leidden de muzikant teven tot een Charlestonfeestje waar er enkele meisjes waren die met hem dansten...

 
Nadien was er een keuzeworkshop gepland. Bij mij was dit het domein 'media' geworden. Media is een muzodomein waarvan ik eigenlijk niet wist dat dit werkelijk tot de domeinen behoorde. Binnen deze module is dit duidelijk geworden. We maakten op een uurtje tijd een trailer. Die trailer zou een activiteit voor kinderen, die we nog zouden moeten organiseren, kort promoten. Met enkele elementen die er verplicht in moesten zitten, trokken we met onze iPad op pad...Filmplezier verzekerd! Hieronder vind je de link naar onze trailer.

http://www.youtube.com/watch?v=hTq_9OM5iyM&feature=youtu.be

De avondactiviteit werd verzorgd door onze lectoren. Op deze eerste avond werd er een muzo-quiz voorzien. Vragen over liedjes, tv-programma's tot praktische rondes met 3D-prenten die je moest zoeken (IK ZAG DE KROKODIL!) brachten ons groepje tot een geweldige derde plaats!
Een hele fijne start van een - nog komende - fantastische vierdaagse! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten